• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

“Light hearts make for swift travels. Kids have that. Adults should cherish it.
Movement is freedom. And freedom is fun!”

 

Micro Mobility’s verhaal begon toen de uitvinder van de Micro Step - Wim Ouboter, een Zwitser van Nederlandse origine - een vervoermiddel wilde ontwikkelen voor het overbruggen van "micro" afstanden. Zijn favoriete delicatessen winkeltje was te ver om te lopen, maar te dichtbij om te fietsen. Het ontwerp moest licht zijn, opvouwbaar en gemakkelijk om te berijden.
Zo werd de Micro Step geboren en al gauw werd deze step wereldwijd bekend.

 

Urban mobility

Geen enkel ander Zwitsers ontwerp heeft zich mondiaal zo snel op de kaart gezet. De succesformule van Micro Mobility bestaat uit een combinatie van Zwitsers ontwerp en technologie. Micro Mobility is de absolute marktleider voor compacte vouwsteppen. De focus van het bedrijf is daarbij altijd gericht op innovatie en urban mobility. De emicro is ’s werelds eerste motion-controlled step en heeft een nieuwe standaard neergezet in het electrische segment. Momenteel wordt de Microlino ontwikkeld, een compacte electrische 2-zitter voor stedelijk vervoer. The story continues...Wim Ouboter en zijn Microlino

 

Alle onderdelen los verkrijgbaar

Micro Mobility hecht veel belang aan kwaliteit en duurzaamheid. Daarom zijn alle onderdelen van alle tot 10 jaar na productie los verkrijgbaar. Daarmee is Micro uniek in de steppenbranche en dat vinden wij in de huidige wegwerpcultuur heel bijzonder. Op een Micro step blijf je steppen!

 

We houden van wat we doen

Het enthousiasme van onze klanten motiveert ons en geeft ons energie. Steppen houdt je gezond en in beweging en het is bovenal leuk om te doen! Wij leveren graag de best mogelijke service om dit mogelijk te maken. Een tevreden klant vertelt ons verhaal graag door en daar doen we elke dag ons best voor. 
 

“Elke keer dat wij de Micro steps op straat zien, kinderen die naar school steppen, 
mensen die met veel plezier op weg zijn naar hun werk, worden we daar gelukkig van.”

 

Iedereen is altijd onderweg ergen naartoe

Wij willen je snel, gezond en met een glimlach op je gezicht laten arriveren. Met de prijswinnende steps van Micro Mobility is dit een belofte die we graag nakomen. Kinderen en hele families steppen op een Micro step, ze gaan ermee naar school, nemen ze mee op vakantie. Forenzen reizen ermee naar hun werk. Steppen is aanstekelijk! En gemakkelijk: klap je Micro step in en hij past achterin de auto of onder je stoel in de trein. Met een step heb je plezier terwijl je onderweg bent.
 

“Met een step hoeft je kind minder te lopen, terwijl het plezier juist toeneemt.
Sommige kinderen nemen hun nieuwe Micro step zelfs mee naar bed!”

 

 

 

WERELDWIJD maar PERSOONLIJK

Micro Mobility is een geweldig innovatief merk dat wordt gerund als een familie. Elk land is anders. Iedereen is uniek. Hier in het hart van Amsterdam hebben we de vrijheid gekregen om Micro Step een eigen gezicht te geven in Nederland en België. Dat vinden wij heel waardevol. Wij staan volledig achter wat wij doen en maken bewuste keuzes die helpen om mensen gezonder en met meer plezier te laten leven. We verkopen onze producten vol trots en met integriteit. We hopen je snel te zien!

Joanna en Marc-Peter